Puslapiai

2010 m. birželio 16 d., trečiadienis

Pankas :)

Įsibėgėjau :) dar vienas LO :)
Istorija: nuotraukytė iš naminės fotosesijos, kurios metu mažylį fotografavome pasui. Ilgai, žinoma, "gaudėme", bet gavosi tikrai nemažai gražių nuotraukų (čia viena iš jų), iš kurių išrinkome vieną ir fotolaboratorijoje užsakėme. Tikėjomės, kad pase Karolis bus gražuolis :) bet... pasų poskyryje mūsų gražiosios nuotraukos nepriėmė :( teko sušilusį, susivėlusį ir besiblaškantį vaiką fotografuoti vietoje... o rezultatas... ojojoi :D Taigi, turime gražią nuotraukytę kišenėlėse (pasidalinome su seneliais, kurie labai apsidžiaugė gavę po tokią gražią nuotraukytę), bei pankišką nuotrauką vaikiuko pase :)

Darbo eiga: pirminis varijantas turėjo būti šiek tiek kitoks... kai pradėjau klijuoti visas iškarpytas detales kažkaip ne taip gavosi :) bet galutinis varijantas mane tenkina :) realybėje jis žaismingesnis... Visas žvaigždutes ir apskritimus kirpau pati...va tokiais momentais keikiuosi, kad neturiu "navarotnų" aparatų :D Raideles spausdinausi ir kirpau taipogi pati...



Visada smagu sulaukti Jūsų komentarų ;)
Posted by Picasa

6 komentarai:

  1. tikrai kad nepanašus į panką :D..visi pankų atribiutai netiktų prie tokio gražuolio pupeliuko.
    Super sprendimas su spalvomis ir žvaigždėm ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. o sukuosena man panasi i mazo pankiuko busima skiautere ;))) seip graziai viska suderiniai, labai viskas tinka

    AtsakytiPanaikinti
  3. ačiū :) labai stengiuosi tobulėti :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai grazus skrebukas,netgi pasakyciau visai ne'reminiskas":DLabai graziai foninis popierius parinktas, zvaigzdes su apskritimais ir sagom labai gerai atrodo!

    AtsakytiPanaikinti
  5. :) o svarbiausia kad nuotrauka pirmame plane - man labai patiko :) super!!!!

    AtsakytiPanaikinti