Puslapiai

2010 m. liepos 7 d., trečiadienis

Netradicinio atviruko konkursas

Kai tik buvo paskelbtas Scrapping.lt ir žurnalo "Visi rankdarbiai" konkursas, maniau, nedalyvausiu... Ką gi galima padaryti iš tualetinio popieriaus tūtelės... juolab, kad kaip tik praleidau tą numeriuką, kuriame buvo pamokėlė... bet... vieną dieną prisėdau ir... štai ką padariau:
ir žinot ką?! ogi pirmasis darbelis bus išspausdintas žurnale, o aš tą žurnalą gausiu dovanų!!!!valioooo!!! tikrai, nesitikėjau... tiek nuostabių darbelių buvo šiame konkursėlyje... smagu, kad ir mano darbelis buvo pastebėtas ir įvertintas :)
kolkas atvirukas-minialbumiukas dar niekam neskirtas, bet ką gali žinoti, kad kam ko prireiks :) jei kam įdomu, tai jis padarytas iš popierinių rankšluostukų tūtelės (perlenktos pusiau) ir tualetinio popieriaus tūtelės. Tūtelės apibrūžintos švitriniu popieriumi ir apklijuotos sb popieriumi, gėlytės klijuotos karštų klijų pistoleto pagalba. Kišeniukuose įdėti tagiukai, kol kas be užrašų ar foto, nes darbelį dariau konkursui... va kai bus nustatytas gavėjas, tai žiūresim ,ar linkėjimus rašyt, ar nuotraukytes klijuoti, o gal ir tą ir tą :) tai tiek
antrasis atviukas atiteko vyrui :) jį vežiojasi automobilyje... Automobiliukas nusižiūrėtas pas lenkaites forume, kai padariau, vyras sakė, kad panašus į Lancia Aurelia :) žodžiu, buvo įvertintas puikiai :)
tai va :) kokia džiugi šiandien diena :)

3 komentarai:

  1. sveikinu!!!!

    tikrai labai grazus netradicinukai :)
    ir tikrai galima atskirti kad abu darbeliai tos pacios autores - gera matyti tavo braiza ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. darbelis tikrai vertas pirmos vietos...sveikinu!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. ačiū :)
    ne, ne pirmą vietą laimėjau... patekau į trejetuką ;) bet pažiūrėjusį kitus konkursinius darbelius, tai tikrai jaučiuosi pamaoninta :D tiek gržuoliukų pagaminta buvo, oho... sunku buvo išrinkti tikrai :)

    AtsakytiPanaikinti