Puslapiai

2010 m. rugsėjo 7 d., antradienis

LO Love is the answer

Na jau eilinis darbelis skirtas konkursui :) šįkart maniau, kad nedalyvausiu, nes tema ... na kaip čia pasakius... netai kad sunki, ar neįdomi, bet ... gal labiau intriguojanti :) manęs iš pradžių neužkabino, taigi ir nesukau galvos :) o vat šiandien, užvaldyda muzikos, tikrąja ta žodžio prasme, įnikau į darbą ir nebegalėjau sustoti :)
Konkursinis darbelis Irma Peredne blogui, kurio užduotis buvo sukurti darbelį įkvėptą muzikos. Mano daina- MORANDI "Angels". kurį laiką kliedėjau ja, taip patiko :) patinka ir iki šiol... net telefono skambutis pas mane ši daina :) ir šiaip man jų dainos patinka (net blogo pavadinimas - tai irgi jų dainos žodžiai, čia šiaip - nukrypimas į šalį) :)
taigi... nuotrauka, nauotrauka, nuotrauka... myliu ją :D man ji tokia šilta ir miela, kad negaliu atsižiūrėt, o dabar pažiūrėkit ir jūs :D pati nuotrauka jau spalviškai padiktavo ramų darbelio toną... nors man vis norisi gėlyčių, bantukų ir pan., na bet gyvenant vyrų pasaulyje nelabai išeina :P bet vis tiek vieną prilipdžiau :P apie techniką nieko nerašysiu, nes ir taip matosi... tiesa, angeliukai tupi ne šiaip sau :) ir ne vien todėl, kad daina taip vadinasi... tiesiog, na taip reikia :P sunku paaiškinti... na jie iš dalies susiję su mūsų šeima, aš net buvau pradėjus juo kolekcionuoti - vis vešdavomės iš įvairių šalių... raukinukų irgi norėjau :P nors vyrui jie nelabai prie širdies...ai, tiesa, gėlytė gi mano daryta :) labai patiko, tik gaila, kad nelabai turiu kur tokias naudot, taigi tik pabandžiau...


People, stop fighting
Angels are flying
we can be better
Love is the answer...
Posted by Picasa

3 komentarai:

  1. Nuostabus skrebukas; Ištiesų nuotrauka tokia šilta; Organzos gėlytės lengvumas čia laqbai tinka.
    Džiaugiuosi kad visdėlto atradai įkvėpimą sudalyvauti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Toks jaukumas ir meile dvelkia, labai grazu ir isbaigta,saunuole!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. ačiū :) tai vienas iš tų darbelių, kuris man ir pačiai labai patinka :)

    AtsakytiPanaikinti