Puslapiai

2011 m. balandžio 2 d., šeštadienis

LO Meškų manija


Darbelis skirtas scrapping.lt tradicinio skrebuko konkursui, kurio tema - netradicinė skrebuko forma. Perskaičius užduotį iškart jau žinojau ką darysiu :) kaip tik ruošiausi skrebinti šias nuotraukas, taigi kodėl jų nesuskrebinus ant netradicinės formos lapo? na ir ką... pirma mintis - meškiuko galva :P nežinau ar jum iškart tai pasimatė, bet mintis tai buvo ta :D
Mažylis niekad nežiūrėdavo multiplikacinių filmukų, kol vieną dieną nepamatė rusiško - "Maša ir Meška". na ir prasidėjo... be šio filmuko nei gultis nei keltis... parduotuvėje susirado meškį labai panašų į filmuko herojų ir nebepaleido... teko pirkti... namie visus meškius išsitraukė... dabar su jais ir žaidžia, ir valgo, ir miega...ir visą dieną ausyse tik ir skamba MIS tą, MIS aną... MISIA MISIA MISIA.... (MIS- lenkiškai meška)
detalės:

3 komentarai:

  1. Galva iskart matosi,ka cia ir prigalvosi daugiau:D Dar ir su 'kailiu".Linksmas darbas!Smagu,kad taip greit atejo ikvepimas! Aciu,kad dalyvauji konkurse.Sekmes!

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai smagus sprendimas - tokiai sauniai misia manijai apipavidalinti - jega!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Saunus meskis, labai originalus sprendimas!!!! Man labai patiko ideja - meskio galva, super!! ir pipierius grazus labai ir "gaurai" meskio super!!! Geras darbelis!!

    AtsakytiPanaikinti