Puslapiai

2011 m. rugpjūčio 27 d., šeštadienis

Minialbumas seneliui


Antras albumas per savaitę... kai dirbam tai dirbam :) Dovana seneliui :)
 
Kurį laiką mūsų senelis vairavo autobusą irtai buvo puiki proga supažindinti Karoliuką su visuomeniniu transportu :) taip taip, mes juo nesinaudojam... taigi vieną gražią dieną nusprendme aplankyti senelį darbe. o kiek džiaugsmo buvo mažyliui, kai senelis leido pavairuoti... mūsų automobilisto akys tik lakstė po mygtukų galybę, vos vairą apkabint galėjo... paskui įsitaisėme priekinėse sėdynėse ir įdėmiai stebėjom kaip senelis vairuoja, kaip atidarinėja duris, kaip žmonės įlipa-išlipa... tiek įspūdžių :)

Posted by Picasa

3 komentarai:

  1. Labai nuotaikingas, ir va, kaip šauniai dovanėlę panaudojai, vieningos deltalės suriša visą darbelė į darnią visumą. Liuks ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vau kaip tu speji!! Zinok, labai zavu!
    Senelis jusu labai ciotkas ;))) ir povydziu Karoliukui keliones, nes man tai pati riOmantiskiausia kelione butu dabar :))) mokyklos laikais tysdavaus per visa Vilniiu... eh... gerus prisiminimus sukelei.Dekui!
    Knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  3. svarbiausia, kad seneliui patiko :) labai stengiausi... tai ne tik Karoliukui atminimas apie autobusą, bet ir savotiškas atsiminimas seneliui apie krizę...
    o jei dar kažkam sukėliau gerų emocijų - išvis super :)
    ačiū už komentarus ;)

    AtsakytiPanaikinti