Puslapiai

2010 m. kovo 18 d., ketvirtadienis

Tradicinio skrebuko konkursas #2

Darbelis skirtas Scrapping.lt konkursui. Konkurso užduotis padaryti LO pagal šią  Norvegijos skrebinimo dizainerės Nabon schemutę:

Mano darbelis - "Krikštas" (lenkų kalba - "Chrzest'). Nuotraukytės ilgai laukė savo eilės... o gal įkvėpimo :) Bet pamačiusi, konkursėlio schemutę, pamaniau - o kodėl gi nepabandžius? Taigi likus vos kelioms dienoms iki konkurso pabaigos, atsiraitojau rankoves ir užmigdžiusi mažylį, kibau į darbą. Ir štai kas gavosi:

Posted by Picasa Darbelio technika labai paprasta. Labai patiko plėšyti popierių :) Gėlytės mano jau ne kartą naudotos  - vis dar iš tos pačios vestuvinės puokštės :) Gipiūras (ar kaip jis vadinasi, nežinau) rastas sandėliuke :) Raidytės dažytos, nes buvo ružavos. Specialiai dažiau artima pagrindui spalva, nes iš pradžių, išvis nežinojau ar dėsiu pavadinimą... juk viskas matosi nuotraukytėje. Daugiau kaip ir nieko įmantraus :)

3 komentarai:

  1. Labai gražiai ir įdomiai susitvarkei su krikštynu tematika šitame skrebuke. Man labai patiko, kaip ir kokias foto panaudojai bei jas išdėliojai. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. spalvos man labai artimos :), patiko apiplėšymai...sekmės konkurse ;)

    AtsakytiPanaikinti