Puslapiai

2010 m. birželio 29 d., antradienis

Valgau PATS

Dar vienas darbelis :) Labai noriu išmokti kurti gražius skrebukus, todėl einu vingiuotu keliu ir vis bandau kažką naujo atrasti... Kadangi priemonių atsargos menkos, tai vis panaudoju dar močiutės paliktas sagas :) o ką daryti? juk berniukui vis gėlyčių neklijuosi... Norėjau gražiai juostelę prisiūti ,ale gavosi kas gavosi... rankomis siūti, tai košmaras kažkoks... kreiva, šleiva :D drambliukas iškirptas iš kažkokios vaikiškos košės :) Popierinės servetėlės kraštą per neatsargumą nuplėšiau... bet pažiūrėjau, kad taip dar geriau :D taigi per kliaksas, gaunasi va tokie netikėti atradimai :) man pačiai, šis skrebukas labai linksmas :) sukelia šypsena :D ir nė kiek nepykstu, kad po to man ohoho kiek reikėjo viską plauti... ir vaikas nuo galvos iki kojų (mes juk įsigudriname bevalgydami ir kojas pagraužti), ir aplink viskas aptaškyta...bet Karoliui smagu, o man smagu žiūrėti kaip jis mokosi vis kažko naujo :)



Posted by Picasa

3 komentarai:

  1. Labai gražus skrebukas! Kaip sparčiai tu darbuojiesi! Šaunuolė.
    Patiko kompozicija, ir tas pagrindo popierius, labai į temą - man asocijuojasi su augimu. O sagutės irgi puikiai tinka berniukiškam darbeliui papuošti ;)

    Živilė

    AtsakytiPanaikinti
  2. ištiesų labai liksmas ir nuotaikingas darbelis. Patiko visas "pamėtymas" sagučių, kreivai orisiųtų juostelių, drambliukas...toks vaikiškas bardakėlis vaikų pasaulyje :)

    AtsakytiPanaikinti